Mavrove, cdo te Shtune, 2 dite, €39

Datat e tjera te nisjeve:
► 2, 6, 13, 20, 27 Janar
3, 10, 14, 17, 24 Shkurt

Akomodimi ne Hotel Exclusive 4* – 39€/person
Akomodimi ne hotel Mirage me pishine, sauna, Jakuzzi, banjo turke – 55€/person

Dita I. Ora 07.00 nisja nga Tirana per ne Struge. Vizite ne Struge dhe ne Oher. Akomodimi ne hotel. Pasditja e lire. Darke festive me muzike per grupin qe akomodohet ne hotel  Exclusive. Per grupin qe akomodohet ne hotel Mirage, kohe e lire per te shfrytezuar pishinen, sauna, jakuzzi.

Dita II. Ora 07-00 – 08-00 mengjesi. Pas mengjesit nisemi per ne Mavrove. Kohe per te bere ski deri ne ora 15.30 . Nisja per Tirane. Fundi i sherbimit tone.

Ne cmim perfshihet:
– Transporti vajtje-ardhje
– Akomodimi ne hotel per 1 nate qendrimi
– Mengjesi dhe darka
– Pishina, Sauna, Jakuzzi per grupin ne hotel Mirage

Cmimet e udhetimeve per femijet: 
0-2 vjec falas
mbi 2 vjec pagese e plote

  • Hoteli nuk ka dhoma teke. Akomodimi mund te behet vetem ne dhoma dyshe, treshe dhe katershe.
  • Per rezervim, mund te paguani 30% te shumes tani, ndersa pagesen e plote deri 5 dite para nisjes.
  • Rezervimet nuk anullohen nese nuk ka bore ne keto data, dhe agjensia nuk mban pergjegjesi per kushtet e motit.
  • Pagesa e bere eshte e pakthyeshme.
  • Agjensia nuk mban pergjegjesi per personat e kthyer nga policia per arsye te ndryshme sic jane mungese dokumentacioni, espuls, etj.

Per cmimet e hoteleve pa transport klikoni ketu: Hotelet ne Mavrove

SHENIM: Ju sugjerojme qe te merrni instruktor skish te pakten 1 ore. Vetem ne kete menyre mund te mesoni sportin e bukur te skive dhe te shijoni ashtu sic duhet pistat 🙂

 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial