Stamboll – Selanik – Sofje, 7, 14 Mars, 5 ditë €159

Datat e tjera te nisjeve:
► 
7, 14, 29 Mars
► 
5,  27 Prill

Programi: 

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 per ne Selanik. Pushime gjate rruges.Akomodimi ne hotel ne Selanik.

Dita e Dytë: Mengjesi ne hotel. Pas mengjesit fillojme vizitat e Selanikut, ku do shohim: Kullen e Bardhe, Sheshin Aristotel, dhe atraksione te tjera te Selanikut. Nisja per ne Stamboll. Akomodimi ne hotel.

Dita e Tretë: Mëngjesi në hotel. Paradite, vizitë panoramike me guidë në Monumentet Kryesore të qytetit, si: Xhamia Blu, Bazilika e famshme Shen Sofise, Sarajet e Topkapise (hyrja opsionale me pagese ekstra 12 Euro), Vizite te Kodra e te Dashuruarve (Çam Lixha- pikën më të lartë të qytetit). Ne fund kohe e lire per shopping ne  kapali carsi (Grand bazaar).

Dita e Katërt: Mëngjesi në Hotel. Nisemi per nje udhetim në Eminoy (stacioni i anijeve dhe jahteve për në Bosfor). Lundrim me anije për tre orë në Ngushticën e Bosforit në drejtim të Detit të Zi për të vizituar pjesën bregdetare të Stambollit, Evropën dhe Azinë, si dhe për të parë nga anija kalanë e vjetër, Rumelitisa.  Nisja per ne Sofje. Mberritja dhe akomodimi ne hotel.

Dita e Pestë: Mëngjesi në Hotel. Vizitë në Monumentet Kryesore te qytetit: Fillon nga Hotel Sheraton Balkan, Kisha St. Nedelia, Statuja St. Sofia, Kisha St. Petka Samardjiiska, Kisha Cifute Synagogue, Tregu Qendror, St. George Rotanda, Presidenca, Sheshi Battenberg, Galeria Kombëtare e Arteve, Teatri Kombëtar “Ivan Vazov”, Kisha Ruse, Monument i Ushtarëve të Panjohur, Akademia e Shkencave Bullgare, Parlamenti, Monumenti i Mbretit Clirimtar, Kisha St. Sofia, Katedralja Alexander Nevski dhe Crypt.  Nisja për në Tirane. Fundi i sherbimit tone.

Ne cmim perfshihet:
-Udhëtimi vajtje – ardhje me autobuz,
-Akomodimi në hotele me 4 yje ne Stamboll per 2 nete, me 4 yje per 1 nate ne Sofje, dhe 3 yje per 1 nate ne Selanik.
-Mëngjeset për të gjithë ditët e qëndrimit.
-Shëtitjet me autobus (sipas programit).
-Shoqërues dhe guidë shqiptare, për të gjitha ditët e qëndrimit.
-Një lundrim me anije në Bosfor 2.5 – 3 orë për të parë Europën dhe Azinë.

Shënim

  • Krevati mund të mos jetë dopio, por 2 krevate tek të bashkuar.
  • Personi tek, në dhomë dyshe, paguan €200.

Fëmijët

  • 0-2 vjec janë falas;
  • 2-12 vjec, nëse akomodohet në dhome me 2 të rritur, përfiton €50 zbritje;
  • mbi 12 vjec paguan si i rritur;
  • nëse nuk i ka mbushur 18 vjec, dhe udhëton me njerin ose asnjerin nga prindërit, i duhet patjetër prokurë e noterizuar.

Ju bëjmë me dije se

  • Për rezervim, mund të paguani 50% të shumës tani, ndërsa pagesen e plotë deri në 7 ditë para nisjes.
  • Pagesa e bëre është e pakthyeshme.
  • Agjensia nuk mban përgjegjësi për personat e kthyer nga policia për arsye të ndryshme sic janë mungesë dokumentacioni, espuls, etj.
Udhëtime të tjera
Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial