Udhetimet muaji Prill, Pashket, 1 Maj

NA VIZITONI PERSERI PASI JO TE GJITHA UDHETIMET JANE PUBLIKUAR! 


  • Udhetimet me autobus (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)

► Liqeni Matka, 1, 8, 14, 21, 28 Prill , 2 ditë, €55
► Meteora – Kalabaka 1, 8, 14, 21, 28 Prill, 2 Ditë, €55
► Dubrovnik , 7, 21, 29 Prill, 3 ditë, €79
► Sofje, 7, 21, 29 Prill, 3 ditë, €99
► Sarajeve – Mostar – Medjugorje, 7, 21, 29 Prill, 3 ditë, €99
► Beograd 7, 21, 29 Prill, 3 ditë, €109 (mengjes + darke) hotel 4*
► Selanik ,7, 21, 29 Prill , 3 ditë, €99 hotel 4*
► Stamboll – Selanik – Sofje, 5,  27 Prill, 5 ditë €159
► Bukuresht, 5,  27 Prill, 5 dite, €189
► Vjenë – Budapest – Beograd, 5,  27 Prill , 5 dite, €199


  • Udhetimet me avion (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)

► Berlin, 19 Prill, 4 dite, €339
► Izrael, 19 Prill, 5 ditë, 599€
► Stockholm, Oslo, Malmo, Copenhagen, 26 Prill, 5 Ditë, €569
► Pekin dhe Shanghai, 2 Prill, 8 Ditë €1399
► Tajlande, Bangkok dhe Pattaya, 26 Prill 2018, 8 Ditë €1079

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial