Udhetimet per Shen Valentin

UDHETIMET PER SHEN VALENTIN (me poshte gjeni udhetimet me avion dhe autobus)

  • Udhetimet per ski (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)

► Kolashin ose Brezovice, 14, 18 Shkurt (udhetim 1 ditor) €12
► Mavrove, 14, 17 Shkurt, 2 dite, €39
► Kolashin, 14, 17 Shkurt, 2 dite, €55
► Meteora dhe Metsovo, 14, 17 Shkurt, 2 dite, €55
► Brezovice & Prevalle, 14, 17 Shkurt, 2 dite, €45


  • Udhetimet me autobus (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)

► Budva – Ulqin – Kotor, 10, 14, 17 Shkurt, 2 dite 55€
► Dubrovnik 14, 16 Shkurt, 3 ditë, €89
► Sarajeve – Mostar – Medjugorje, 14, 16 Shkurt, 3 ditë, €99
► Beograd 14, 16 Shkurt, 3 ditë, €109 (mengjes + darke)
► Selanik 14, 16 Shkurt , 3 ditë, €99


  • Udhetimet me avion (klikoni ne programin e deshiruar per detajet)

Paris dhe Disneyland, 13 Shkurt, 5 dite, €399

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial