Verona 3 dite, 189€

KUJDES: Per te perfituar nga kjo oferte, duhet te rezervoni te pakten 4 jave para nisjes, pasi cmimet e biletave te avionit ndryshojne. Datat e nisjes mund t’i zgjidhni sipas deshires. Perjashtohen datat e festave kombetare dhe nderkombetare, festat e fundvitit dhe sezoni veror pasi biletat kete periudha kane kosto me te larte. Kontaktoni me agjentet tane per te marre oferten per datat e deshiruara.

Cmimet me poshte jane momentale dhe referenciale. Mund te ndodhe qe keto cmime te ndryshojne per keto data, por agjentet tane mund t’ju gjejne te njejtin cmim per data te tjera. Rezervoni sa me pare, qe perfitoni keto cmime:

Datat e nisjes:

16 shkurt 245 euro/person
23 shkurt 262 euro/person
1 mars 199 euro/person
9 mars 189 euro/person
16 mars 199 euro/person
22 mars 209 euro/person
27 mars 245 euro/person
29 mars 255 euro/person

Në çmim përfshihet:
– fluturimi direkt vajtje-ardhje nga Tirana me nga 8 kg cantë dore
– akomodimi ne hotele ibis Verona 3* ose Maxim 4*.
– mëngjeset për çdo ditë qëndrimi

Nese deshironi hotele te tjera, i gjeni te gjitha ketu paraprakisht: www.udheto.al. Ne momentin e rezervimit, mund te shihni disa hotele qe ju pelqejne vete juve per t’i pasur pjese te paketes individuale, ne menyre qe te mbeteni edhe me te kenaqur nga pushimet tuaja.

Paketes mund ti shtohet sipas deshires dhe transferta vajtje ardhje nga aeoporti ne hotel dhe anasjelltas. Po ashtu keni nje sere guidash vendase qe mund ti shtoni paketes tuaj.

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial