Vjenë, 17 Mars, 4 Ditë €339

Dita e Parë, 17 Mars 2018: Fluturimi Direkt për në Budapest. Nisja më 16:10 – Mbrritje më 17:40. Transfertë Aeroporti i Budapestit dhe vizitë panoramike rreth dy orë në Budapest. Sistemimi dhe Fjetje në Hotel.

Dita e Dytë, 18 Mars 2018: Mëngjesi në Hotel. Nisje , herët në mëngjes për në Vjenë. Udhëtimi zgjat  rreth 3 orë. Pasdite,Vizitë në Monumentet e Vienës,si:Muzeu i Arteve të Bukura, Opera e Vienës, Parlamenti,Bashkia e Qytetit. Fjetje në Hotel.

Dita e Tretë, 19 Mars 2018: Mëngjesi në Hotel. Vazhdon vizita në Universitetin Kryesor, Teatrin Kombëtar dhe Kishën Kushtimore, Holfburg – Residenca 600 vjecare e Hasburgëve dhe Pallati Schonbrunn – Residenca e meparshme verore e familjes së Hasburgeve. Fjetje në Hotel.

Dita e Katërt, 20 Mars 2018: Mangjesi në hotel.Transfertë për në aeroportin e Budapestit. Nisja më 16:10 – Mbrritje më 17:35. Fluturimi për në Shqipëri.

Me Shume Detaje: Çmimi për person të Rritur në Dhomë Dyshe përfshin:
1. Udhëtimi vajtje-ardhje me avion,
2. Transfertat dhe shëtitjet me autobus,
3. Akomodim në hotel me 3 yje,
4. Mëngjeset për të gjitha ditët e udhëtimit,
5. Shoqërues shqiptar gjatë qëndrimit jashtë Shqipërisë.
6. Lejohet të merret me vete në avion vetëm një bagazh me përmasa deri në 55 x 40 x 23 cm. (Kujdes – Mbi këto përmasa dhe Bagazh për checkin ka shpenzime ekstra).

Në pagesë nuk janë përfshirë:
• Gjithshka që nuk është përmendur në këtë program.
• Hyrjet në monumente dhe muzeume.

Udhëtime të tjera


Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial