Kalemi Travel vleresohet si agjensia me e mire ne Shqiperi

Disa momente gjate ndarjes se cmimeve ne Saint Petersburg, Rusi, ku Kalemi Travel & Tours vleresohet si AGJENSIA ME E MIRE NE SHQIPERI per vitin 2017 nga industria e turizmit nderkombetar 
Cmimi i fituar: http://bit.ly/2fT4eYR

Nder mbi 700 agjensi qe operojne sot ne tregun shqiptar, Kalemi Travel & Tours ka bere diferencen ne standarte, inovacion, staf te kualifikuar, sherbim cilesor, kliente gjithmone te kenaqur, duke plotesuar te gjitha kriteret ne arenen nderkombetare ne fushen e turizmit, dhe duke u vleresuar si agjensia me e mire ne Shqiperi per sezonin turistik 2016-2017.

Kalemi Travel, gjithmone me te miret ne treg 

Shperndajeni per miqte tuaj duke klikuar "Share":
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial